how to build own website

MI EZ ITT?


Sok millió ember közös szenvedélye a sportfogadás. Olyan közösségek épülnek köré, melyek tagjait folyamatosan lázban tartja sport és a szerencsejáték e sajátos keverékéből születő műfaj.
Mi a Tipp-Adás podcasttal olyanoknak kínálunk szórakozást és segítséget, akik szeretik meghallgatni mások véleményét meccsekről, versenyekről és olyan sporteseményekről, melyek szerepelnek a heti tipp-mix kínálatában. Olyan rádiós műsort, modernebb elnevezéssel podcastot készítünk, mely szórakoztatva elemez és ad tippeket.
Számos helyen lehet ugyan a megjátszható versenyekről, meccsekről olvasni, elemzéseket, tippeket vadászni az interneten, ám olyan sportfogadási showműsor eddig nem készült Magyarországon, amelyben ismert emberek, elemzők, sportolók mondják el hétről hétre a megérzéseiket, jóslataikat, tétjeiket. Ennek az Egyesült Államokban nagy hagyománya van, ott elsősorban bukmékerek adnak tanácsokat, de külön sportfogadási irodák, ilyen jellegű műsorok is segítenek a helyes tippek kiválasztásában a nézőknek.
A Tipp-Adás a mi verziónk, amelyben a vendégek maguk is fogadnak, és ha sikeresen tippelnek, a nyereményüket felajánlhatják jótékony célra, vagy vehetnek belőle újabb szelvényeket. 
Lesz más meglepetés is, úgyhogy keresd, hallgasd, és kommenteld a Tipp-Adást!
 
Egyelőre heti egyszer hallgathatod meg aktuális műsorainkat weboldalunkon és YouTube csatornánkon, hozzászólásodat pedig Facebook oldalunkon!

süti szabályzatunkat!.">