build your own website for free

Tipp-Adás 2020.07.10. #8

Nekünk bejött a papírforma. Kinek volt 1954-ben jobb stoplija? Hol hangzott el a következő párbeszéd: David! David! És amikor Beckham nem reagált a riporternek, az a kamerába: Anyád! 
Nyári szünet előtti utolsó adásunk, most elmegyünk elkölteni a nyereményeinket :) Találkozunk szeptemberberben!

Tipp-Adás 2020.07.02. #7

Ki hol volt a 86-os világbajnokságon a Szovjetektől elszenvedett 6:0 alatt? Az Audi miért a női kézilabdát támogatja a magyar foci helyett? Lesz-e nyereséges a debreceni foci az önkormányzat pénzéből? Hogy lehet az, hogy a Dél-Koreai bajnokság nem állt le a pandémia idején, de még mindig tart? Heti rugby tippjeink, és Szeged testvérvárosai felkészülnek. A tuti tippünk pedig a Laçi.
Szincsok György vendégei Bauer Ádám, Bátyi Zoltán és Vidu Pál. 

Tipp-Adás 2020.06.25. #6

Egyesüljön-e a szlovák és a magyar bajnokság? Újpest - Fradi adok-kapok összecsapás a stúdióban. Melyik mérkőzések eredménye dőlt el a Kispipa vendéglőben, miközben a szurkolók ölték egymást? Melyik meccsen lövöldözték úszöges csúzlival a kapus hátát? Emlékszik-e még valaki a 22-es Volán elődjére? A műsorból kiderül!
És persze Szincsok György, Bátyi Zoltán és Kurilla Viktor tuti tippjei. 

Tipp-Adás 2020.06.18. #5

Ha Párizs megér egy misét, Szoboszlai Dominik megér egy "misit"? Becsempészett kultúrtörténet: esélyes-e a Vityebszk és ha már itt tartunk, mi köze ehhez Chagallnak? Ugyancsak kínzó kérdés, hány seregély kell a teltházhoz és hány Dárdai gyerek ül a kispadon?

Szincsok György vendégei ezúttal Bátyi Zoltán, Bauer Ádám és Kurilla Viktor.

Tipp-Adás 2020.06.11. #4

Legyen elég most annyi, hogy adásunk maghallgatása után már foglalózhatja is California legkellemesebb részén a villákat.
Addig is, "csak jó szerencse, semmi mák!"

Szincsok György stúdió vendégei: Vidu Pál és Bátyi Zoltán.

Tipp-Adás 2020.06.04. #3

Melyik bajnokság az, ahol lehívnak 5 szerb játékost és felküldenek helyettük 5 ukránt? Pingvin gólöröm minden mennyiségben és kiállítják-e a kosármérkőzésen a kapust? Hitte-e a "topon lévő" kaposvár, hogy 6-ot kap a Zalaegerszegtől?
Lehet, hogy a szerencse vak, de nem süket. Hallgasson minket!
Szincsok György e heti vendégei: Bauer Ádám és Bátyi Zoltán feketeöves tippmesterek.

Tipp-Adás 2020.05.28. #2

Hogyan lesz egy meccsből Gálvölgyi show, avagy jó-e, ha szinkronizálják a mérkőzést? Mennyit bukunk, ha elfogultak vagyunk a tippelésnél kedvenc csapatunkkal? Bástya elvtárs egyedül úszik a medencében, avagy rémálom, ha a felcsútnak zártkapus meccset kell játszania. Kivel verekedjenek a szurkolók, ha kedvenc riválisuk kiesik az NB1-ből? És persze Szincsok György, Vass Imre, Bátyi Zoltán és Vidu Pál tuti tippjei is!

Tipp-Adás 2020.05.21. #1

Karantén meccsek guminőkkel, elveszett nyertes szelvénnyel. Kerüljük a sörrangadókat és a sorozatos bukott szelvényeket! Mi lesz, ha egy játékos és vele a csapata is karanténba kerül? Észreveszi-e valaki a nézőszámon, ha Magyarországon zártkapus meccset játszanak?
A Tipp-Adás első podcastjának vendégei Bátyi Zoltán író, újságíró, szóvivő, és Vidu Pál, sportújságíró és tanár. A műsort vezeti Szincsok György újságíró.

Tipp-Adás intro 2020.05.20. #0


A Tipp-Adás  -egy podkaszt, ami a sportfogadáshoz kell! Minden héten tuti tippek, szakértők, sportolók, és a te véleményedre is számítunk!
Tipp-Adás, a nyerő podkaszt!