best web page software

Tipp-Adás 2020.11.27. #17 

Most már csak egy biztos: amit tippelünk, annak az ellenkezőjét kell fogadni! Valamint, mikor lesz a Kisvárdából Nagyvárda? Bobby erősíti-e a Dallas csapatát? Az áldozatok közt egy zöld poloska, a végén pedig egy szép átadás.
Szincsok György vendégei a stúdióban védőtávolságban és maszkban helyet foglaló Bátyi Zoltán író, Nagy Péter súlyemelő olimpikon, magyar bajnok és Vidu Pál sport újságíró. 

Tipp-Adás 2020.11.20. #16 

A Tipp-Adás legújabb podcastjából megtudjuk, mi köze az amerikai focinak a menyasszonyok hátrahajított virágcsokrához? A csapat szokás szerint nem nyert a közös szelvényen, de most tényleg csak egy paraszthajszálon múlt a siker. Ennél is fontosabb információ, hogy Barok tanár úr szerint a nehézségek ellenére továbbra is áll a híres szegedi Góóól Büfé.
További jó sztorik és érdekes tippek a műsorban.

Tipp-Adás 2020.11.13. #15 podcast

A Tipp-Adás csapata most egy rockbandához hasonlóan a "koncertkörút" után stúdióba vonult a járvány helyzet miatt -persze maszkban. De nem tört meg a fiatalos lendület, mivel Barok tanár úrral bővült a csapat, akiről megtudtuk, hogy az amerikai focit szívesebben nézi élőben, a helyszínen, mint a tévében. Meg hogy mikor tenné a szlovák válogatottat 1-esre? Poénjaival Bátyi Zoli is alig tudott lépést tartani... 

Tipp-Adás 2020.11.06. #14 podcast

A Bayernre fogadni olyan, mint dinamittal halászni – tudjuk meg többek között a vírus maszkokhoz tartott mikrofonokkal folytatódó Tipp-Adás legújabb részéből, amely a Borháló Szegedből jelentkezik. A hely szelleméhez méltóan azt is megbeszélte Bátyi Zoltán, Vidu Pál és Kurilla Viktor, hogy a műsorvezető néha bort iszik és vizet prédikál. Tuti tipp ugyanis nincs, de az biztos, hogy a Ferencváros valahogy legyűri a Mezőkövesdet. A közös tippelésnek meg mint tudjuk, továbbra is túros a háta!

Tipp-Adás 2020.10.30. #13 podcast

A mai adásból megtudjuk, megtámadták-e azt a játékost, akit hatszor rúgtak fejbe és melyik kiemelkedő magyar csapat az, amelyben 3 magyar játszik? Kiderül, milyen oddsszal adnák a Bayern München-Szegedi Vasutas meccset és mennyi a nyeremény, ha három profi és egy pancser tippel? Valamint faxni nélküli, e heti tuti tétjeink a hétvégére!
Szincsok György, Kurilla Viktor, Bátyi Zoltán, Nagy Péter a szegedi Rumilé Café vendégei voltak. 

Tipp-Adás 2020.10.23. #12 podcast

Kiderült, hogy közös tippnek túros a háta, mert a közös szelvényen elég volt egyetlen megingás a „sajtfejűek” részéről, és máris ugrott a zsíros nyeremény. Persze a Fradi „dicsőséges veresége” is beszédtéma volt, no meg a finn foci.
Ezen a héten a szegedi Pizza Monster biztosította az igényes hátteret, és persze a finom falatokat az adás résztvevői, Szincsok György, Bátyi Zoltán, Nagy Péter és Kurilla Viktor számára. Legyen szerencsénk máskor is!

Tipp-Adás 2020.10.16. #11 podcast

A feketeöves tippelő csapat ezen a héten Nagy Péter szegedi súlyemelő olimpikonnal egészült ki. Kérdés, mit bír el a háta? Aztán, ki mondta, amikor Alexejev először emelt meg 200 KG-ot, "na ez is mindent kitalál csak dolgozni ne kelljen"? Mikor szólt át szerencsejáték Kínába, hogy védekezzenek a kosarasok? És persze a heti tuti tippek most már tétre is.
Ezen a héten a Kárász utcai Rumilé Café látta vendégül Szincsok György műsorvezetőt és vendégeit: Bátyi  Zoltánt, és Nagy Péter szegedi súlyemelő olimpikont.

Tipp-Adás 2020.10.09. #10 podcast

A tizedik Tipp-Adás új vendéget köszönthet a nagypályán, akire hullámokban tör rá a fogadás.
Megbeszéljük, hogy milyen teljesítmény-sporthoz elegendő a teknősbéka vér és komoly pénzt nyerhetünk-e egy Portugál vendégsikerrel? Szó lesz arról, hogy a COVID19 milyen oddsszal megy, valamint tenisz minden mennyiségben.
Ezúttal a szegedi, Kárász utcai Memories of India gondoskodott Szincsok György műsorvezetőről és vendégeiről: Vidu Pál, Kurilla Viktor és Balázs István sportriporterekről.

Tipp-Adás 2020.10.02. #9 podcast

Elfogyott a nyereményünk :) véget ért a nyár! Indul az új szezon,  ismét Tipp-Adás felvétel.
Megbeszéljük, hogy Ötzi-e, akinek a testhőmérséklete nem éri el a 35 C fokot? A korona miatt kényszerűen beállított magyar játékosok gyöngébbek-e, mint az idegen-légiósok? És végül a kínzó kérdés: miért nem igazolja a Ráckeve védősorát az Ajax?
Ezúttal a szegedi Gőry Pince és Terasz tartotta jól a résztvevőket: Szincsok Györgyöt, Bátyi Zoltánt, Vidu Pált és Kurilla Viktort.

Tipp-Adás 2020.07.10. #8 podcast

Nekünk bejött a papírforma. Kinek volt 1954-ben jobb stoplija? Hol hangzott el a következő párbeszéd: David! David! És amikor Beckham nem reagált a riporternek, az a kamerába: Anyád! 
Nyári szünet előtti utolsó adásunk, most elmegyünk elkölteni a nyereményeinket :) Találkozunk szeptemberberben!

Tipp-Adás 2020.07.02. #7 podcast

Ki hol volt a 86-os világbajnokságon a Szovjetektől elszenvedett 6:0 alatt? Az Audi miért a női kézilabdát támogatja a magyar foci helyett? Lesz-e nyereséges a debreceni foci az önkormányzat pénzéből? Hogy lehet az, hogy a Dél-Koreai bajnokság nem állt le a pandémia idején, de még mindig tart? Heti rugby tippjeink, és Szeged testvérvárosai felkészülnek. A tuti tippünk pedig a Laçi.
Szincsok György vendégei Bauer Ádám, Bátyi Zoltán és Vidu Pál. 

Tipp-Adás 2020.06.25. #6 podcast

Egyesüljön-e a szlovák és a magyar bajnokság? Újpest - Fradi adok-kapok összecsapás a stúdióban. Melyik mérkőzések eredménye dőlt el a Kispipa vendéglőben, miközben a szurkolók ölték egymást? Melyik meccsen lövöldözték úszöges csúzlival a kapus hátát? Emlékszik-e még valaki a 22-es Volán elődjére? A műsorból kiderül!
És persze Szincsok György, Bátyi Zoltán és Kurilla Viktor tuti tippjei. 

Tipp-Adás 2020.06.18. #5 podcast

Ha Párizs megér egy misét, Szoboszlai Dominik megér egy "misit"? Becsempészett kultúrtörténet: esélyes-e a Vityebszk és ha már itt tartunk, mi köze ehhez Chagallnak? Ugyancsak kínzó kérdés, hány seregély kell a teltházhoz és hány Dárdai gyerek ül a kispadon?

Szincsok György vendégei ezúttal Bátyi Zoltán, Bauer Ádám és Kurilla Viktor.

Tipp-Adás 2020.06.11. #4 podcast

Legyen elég most annyi, hogy adásunk maghallgatása után már foglalózhatja is California legkellemesebb részén a villákat.
Addig is, "csak jó szerencse, semmi mák!"

Szincsok György stúdió vendégei: Vidu Pál és Bátyi Zoltán.

Tipp-Adás 2020.06.04. #3 podcast

Melyik bajnokság az, ahol lehívnak 5 szerb játékost és felküldenek helyettük 5 ukránt? Pingvin gólöröm minden mennyiségben és kiállítják-e a kosármérkőzésen a kapust? Hitte-e a "topon lévő" kaposvár, hogy 6-ot kap a Zalaegerszegtől?
Lehet, hogy a szerencse vak, de nem süket. Hallgasson minket!
Szincsok György e heti vendégei: Bauer Ádám és Bátyi Zoltán feketeöves tippmesterek.

Tipp-Adás 2020.05.28. #2 podcast

Hogyan lesz egy meccsből Gálvölgyi show, avagy jó-e, ha szinkronizálják a mérkőzést? Mennyit bukunk, ha elfogultak vagyunk a tippelésnél kedvenc csapatunkkal? Bástya elvtárs egyedül úszik a medencében, avagy rémálom, ha a felcsútnak zártkapus meccset kell játszania. Kivel verekedjenek a szurkolók, ha kedvenc riválisuk kiesik az NB1-ből? És persze Szincsok György, Vass Imre, Bátyi Zoltán és Vidu Pál tuti tippjei is!

Tipp-Adás 2020.05.21. #1 podcast

Karantén meccsek guminőkkel, elveszett nyertes szelvénnyel. Kerüljük a sörrangadókat és a sorozatos bukott szelvényeket! Mi lesz, ha egy játékos és vele a csapata is karanténba kerül? Észreveszi-e valaki a nézőszámon, ha Magyarországon zártkapus meccset játszanak?
A Tipp-Adás első podcastjának vendégei Bátyi Zoltán író, újságíró, szóvivő, és Vidu Pál, sportújságíró és tanár. A műsort vezeti Szincsok György újságíró.

Tipp-Adás intro 2020.05.20. #0


A Tipp-Adás  -egy podkaszt, ami a sportfogadáshoz kell! Minden héten tuti tippek, szakértők, sportolók, és a te véleményedre is számítunk!
Tipp-Adás, a nyerő podkaszt!

süti szabályzatunkat!.">